Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures...
  • Specialist in gebruikte auto onderdelen
  • Snelle levering
  • Locatie Uden & Volkel
  • Deskundig advies
Laden..
Onderdeel
{{ product.part_name }} ({{ product.year_of_construction }})
{{ product.brand_name }} {{ product.model_name }}
Geen resultaten
Dit zijn onze locaties
Uden
Kruisweg 1
5406 PB Uden
Volkel
Jochem de Wildstraat 7
5408 RT Volkel
Bel ons
Kies een merk
Uden 0413-253636
Volkel 0413-273073

Vacature: Expeditie medewerker

Plaats:
Uden en Volkel

Branche:
Automotive, Autodemontage

Dienstverband:
Fulltime (40 uur werkweek)

Werktijden:
Maandag t/m vrijdag – 08:00 uur t/m 17:00 uur
Zaterdag - 08:30 uur t/m 12:00 uur - om de week

Opleidingsniveau:
MBO

Team:

2 t/m 5 collega’s

Van Deijne
Jij kan niet stilzitten. Je stelt doelen aan jezelf, waarvan je de grenzen steeds weer verlegd. Dat is wat je drijft. Lekker doorwerken en voldaan naar huis! Doorzetten is de sleutel tot succes je lijfspreuk. En dat allemaal het liefst samen met gelijkgestemden, in teamverband. Ben jij dit? Mooi, wij ook. Aangenaam kennis te maken.

Werken bij van Deijne betekent werken voor een bedrijf wat staat voor prestatie, kwaliteit, uitstekende service en groei. Maar dan in een laagdrempelige omgeving waarin teamverband, persoonlijke aandacht en een informele, gemoedelijke sfeer centraal staan. Van Deijne Auto-onderdelen B.V. is in 1986 opgebouwd vanuit de visie om d.m.v. hergebruik
van auto-onderdelen bij te dragen aan een schoner milieu en lagere reparatiekosten voor de klant. Met ondertussen 50 hardwerkende medewerkers in dienst is Van Deijne B.V.
uitgegroeid tot een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf in de branche.

Veel vrijheid, uitdaging en verantwoordelijkheid waarbij jouw inbreng telt. Ontwikkelingsgericht bezig zijn in een omgeving die stimuleert het beste uit jezelf te halen, om samen met een hecht team tot de beste resultaten te komen. Heb jij de kennis, kwaliteiten en het doorzettingsvermogen om samen met ons de grootste in de branche te worden?
Wil jij werken in een omgeving waarin je constant uitgedaagd word en samen voor resultaat gaat en staat? Laat van je horen en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team.

Functieomschrijving
Om te kunnen blijven groeien en onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we opzoek naar een gedreven Expeditie medewerker. Jij als onze Expeditie medewerker bent graag non-stop in de weer en bent ten alle tijden het állerliefst buiten. Daarnaast weet met je voorliefde voor auto’s een auto-onderdeel te herkennen wanneer je ‘m ziet. Daardoor weet jij bij een order direct welke auto op het buitenterrein aan de beurt is en welk onderdeel gedemonteerd moeten worden. Dit doe je uiteraard zorgvuldig en netjes, zodat het onderdeel een tweede leven beschoren kan worden. Als Expeditie Monteur ben je een belangrijke schakel in het gereedmaken van een order voor de klant. Met jouw inzet zorg je ervoor dat het gevraagde auto-onderdeel bij de juiste order geleverd wordt:
Functie-eisen
Wat wij van je vragen:

Persoonlijke kenmerken
Praktisch | Zelfstandig | Betrokkenheid |  Klantgerichtheid | Team speler

Arbeidsvoorwaarden
Wat wij je bieden:
Contact
Kom jij ons team versterken? Neem dan direct contact op! Mail naar kevin@deijne.nl