Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures...
  • Specialist in gebruikte auto onderdelen
  • Snelle levering
  • Locatie Uden & Volkel
  • Deskundig advies
Laden..
Onderdeel
{{ product.part_name }} ({{ product.year_of_construction }})
{{ product.brand_name }} {{ product.model_name }}
Geen resultaten
Dit zijn onze locaties
Uden
Kruisweg 1
5406 PB Uden
Volkel
Jochem de Wildstraat 7
5408 RT Volkel
Bel ons
Kies een merk
Uden 0413-253636
Volkel 0413-273073

Vacature: Magazijnmedewerker auto-onderdelen

Plaats:
Uden en Volkel

Branche:
Automotive, Autodemontage

Dienstverband:
Fulltime (40 uur werkweek)

Werktijden:
Maandag t/m vrijdag – 08:00 uur t/m 17:00 uur
Zaterdag - 08:30 uur t/m 12:00 uur

Opleidingsniveau:
MBO

Team:

1 t/m 3 collega’s

Van Deijne
Jij kan niet stilzitten. Je moet geprikkeld worden en resultaten bereiken. Je stelt doelen aan jezelf, waarvan je de grenzen steeds weer verlegd. Dat is wat je drijft. Achterover leunen en voor je uitstaren, daar moet je niks van hebben. Lekker doorwerken en voldaan naar huis! Vallen en opstaan hoort erbij, zolang je er maar je lering uittrekt en ervan groeit, is je motto. Doorzetten is de sleutel tot succes je lijfspreuk. En dat allemaal het liefst samen met gelijkgestemden, in teamverband. Ben jij dit? Mooi, wij ook. Aangenaam kennis te maken.

Werken bij van Deijne betekent werken voor een bedrijf wat staat voor prestatie, kwaliteit, uitstekende service en groei. Maar dan in een laagdrempelige omgeving waarin teamverband, persoonlijke aandacht en een informele, gemoedelijke sfeer centraal staan. Van Deijne Auto-onderdelen B.V. is in 1986 opgebouwd vanuit de visie om d.m.v. hergebruik
van auto-onderdelen bij te dragen aan een schoner milieu en lagere reparatiekosten voor de klant. Met ondertussen 50 hardwerkende medewerkers in dienst is Van Deijne B.V.
uitgegroeid tot een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf in de branche.

Veel vrijheid, uitdaging en verantwoordelijkheid waarbij jouw inbreng telt. Ontwikkelingsgericht bezig zijn in een omgeving die stimuleert het beste uit jezelf te halen, om samen met een hecht team tot de beste resultaten te komen. Heb jij de kennis, kwaliteiten en het doorzettingsvermogen om samen met ons de grootste in de branche te worden?
Wil jij werken in een omgeving waarin je constant uitgedaagd word en samen voor resultaat gaat en staat? Laat van je horen en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team.

Functieomschrijving
Om ons team te ondersteunen en te kunnen groeien zijn we opzoek naar een gestructureerde Magazijnmedewerker. Je hebt affiniteit met en kennis van auto’s, maar behoudt van nature ook graag je zaakjes overzichtelijk en geordend. Met dat aangeboren talent voor orde en structuur, weet jij precies waar alles in het magazijn ligt – en waar eventueel ruimte gemaakt kan worden om wat nieuws toe te voegen. Jij zorgt dat het ‘hart’ van ’t bedrijf goed klopt en het onderdelen ‘rondpompt’.

Als Magazijnmedewerker zorg je er o.a. voor dat jouw magazijn klopt. Dit betekent o.a. dat je:
Functie-eisen
Wat wij van je vragen:

Persoonlijke kenmerken
Praktisch | Zelfstandig | Betrokkenheid | Logisch nadenken | Team speler

Arbeidsvoorwaarden
Wat wij je bieden:
Contact
Kom jij ons magazijn versterken? Laat het ons weten! Mail naar kevin@deijne.nl