Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures...
  • Specialist in gebruikte auto onderdelen
  • Snelle levering
  • Locatie Uden & Volkel
  • Deskundig advies
Laden..
Onderdeel
{{ product.part_name }} ({{ product.year_of_construction }})
{{ product.brand_name }} {{ product.model_name }}
Geen resultaten
Dit zijn onze locaties
Uden
Kruisweg 1
5406 PB Uden
Volkel
Jochem de Wildstraat 7
5408 RT Volkel
Bel ons
Kies een merk
Uden 0413-253636
Volkel 0413-273073

Vacature - Financieel administratief medewerk(st)er

Van Deijne
Jij kan niet stilzitten. Je stelt doelen aan jezelf, waarvan je de grenzen steeds weer verlegd. Dat is wat je drijft. Lekker doorwerken en voldaan naar huis! Doorzetten is de sleutel tot succes je lijfspreuk. En dat allemaal het liefst samen met gelijkgestemden, in teamverband. Ben jij dit? Mooi, wij ook. Aangenaam kennis te maken.

Werken bij van Deijne betekent werken voor een bedrijf wat staat voor prestatie, kwaliteit, uitstekende service en groei. Maar dan in een laagdrempelige omgeving waarin teamverband, persoonlijke aandacht en een informele, gemoedelijke sfeer centraal staan. Van Deijne Auto-onderdelen B.V. is in 1986 opgebouwd vanuit de visie om d.m.v. hergebruik van auto-onderdelen bij te dragen aan een schoner milieu en lagere reparatiekosten voor de klant. Met ondertussen 50 hardwerkende medewerkers in dienst is Van Deijne B.V. uitgegroeid tot een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf in de branche.

Veel vrijheid, uitdaging en verantwoordelijkheid waarbij jouw inbreng telt. Ontwikkelingsgericht bezig zijn in een omgeving die stimuleert het beste uit jezelf te halen, om samen met en hecht team tot de beste resultaten te komen. Heb jij de kennis, kwaliteiten en het doorzettingsvermogen om samen met ons de grootste in de branche te worden?

Wil jij werken in een omgeving waarin je constant uitgedaagd word en samen voor resultaat gaat en staat? Laat van je horen en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team

Plaats:
Volkel

Branche:
Automotive, autodemontage

Dienstverband:
Parttime (12 uur per week)

Werktijden:
Dinsdag 9.00 uur t/m 15.30 uur
Donderdag 9.00 uur t/m 15.30 uur

Opleidingsniveau:
MBO

Team:
2 collega’s

Functieomschrijving:
Om te blijven groeien en onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn wij opzoek naar een financiële administratieve medewerk(st)er. Jij hebt affiniteit met financiën en je haalt plezier uit het werken met cijfers. Door de brede inzet van de administratie in een klein team zorgt dat voor veel variatie in het werk. Doe je dit georganiseerd en nauwkeurig met oog voor detail, dan pas jij in ons team.

Functie-eisen
Wat wij van je vragen:
Persoonlijke kenmerken
Betrouwbaar I Georganiseerd I Nauwkeurig 

Arbeidsvoorwaarden
Wat wij je bieden:
Contact
Kom jij ons team versterken? Neem dan direct contact op! Mail naar lisette@deijne.nl